Online Diary .:Tinta Pena:.: perempuan itu !!

Total Pageviews

ini cerita saya.. cerita tentang seorang gadis remaja.. :NURUL NAJWA:

Nak Sedekah ?? Tekan bawah! :)

Jom Ikut Najwa! Najwa Ikut Balik :)

Friday, September 30, 2011

perempuan itu !!

nak taw kenapa tajuk anna perempuan itu???
nana kan sibuk buat lawatan ke langkawi bulan 11 ni..
ada la pompuan ni nama dia
NUR FATHIN THAQIFAH BINTI AZHAR.
dia x nak p saat2 nana nak hantar surat ke jabatan !
sapa nak cover tempat dia??
nana x bg la, nana cakap law nak tarik diri kena cari pengganti
pas2 dia marah..
pagi tadi dia hantar mesej kat nana..
tak pasal2 nana dah bergadoh dgn dia..
xpa2..\tggu la dia kat sekolah nanti..malang la naseb dia !!
nanti nana postkan mesej2 dia oke..
mmg nana geram gila dgn dia..
nana panggil dia BETINA ja skrg ni..
lgpon x luak kalau dia x dak..
kat sekolah dia pakai tudung sampai lutut
bila tgk fb dia..
tudung arini takat dada ngan nampak lengan siap !!
ampa tengok la dia kat sini..
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 0000 kiut miut berceloteh:

Sayang Mereka ! :)

my lovely mom..NOOR ADLINA AWALLUDIN*teacher
my beloved dad n sis.KAMARUZAMAN MAJID *teacher n NURUL HANIS FARZANA..*7 years 2011
 
Copyright © . All Right Reserved by kak lyssa