Online Diary .:Tinta Pena:.: 2012

Total Pageviews

ini cerita saya.. cerita tentang seorang gadis remaja.. :NURUL NAJWA:

Nak Sedekah ?? Tekan bawah! :)

Jom Ikut Najwa! Najwa Ikut Balik :)

Tuesday, February 14, 2012

PERCAYA ATAU TIDAK??

hai peeps ! percaya atau tak sekarang najwa ada di SEKOLAH !
huahuahua... hari ni aktiviti kelab najwa buat BELOGGG !!
wahh..
bangga sket lah kan.. sebabnya..

NAJWA DAH ADA BELOGG... hahhha..
gelak jahat sket..

oke lah.. 2 je kot yang najwa nak cakap.
bosan.. orang laen pakat sibuk buat belog, najwa x taw nak buat apa.. huhuw..

k da...Assalamualaikum....
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, January 28, 2012

PERMATApintar dah mula buat ujian.

 


assALAMUALAIKUM...
hye.. kali ni najwa nak hebahkan tentang ujian PERMATApintar UKM1 YANG BAKAL BERLANGSUNG PADA 1 FEB INI SAMPAI APRIL..
korang boleh buat ujian ini di rumah TAPI, kena jujur, jangan mintak pertolongan dari orang yang lebih dewasa. mungkin dengan bantuan mereka anda boleh lepas ke UKM 2 TETAPI, anda akan kantoi semasa di UKM 2 KERANA anda berada dibawah pengawasan pihak PERMATA. murid2 berumur 8-15 tahun boleh join.

kalau ada sebarang pertanyaan , boleh tanya di komen ataupun di email najwa www.gilaxlensa9545@yahoo.com

anda akan dapat sijil peringkat kebangsaan tau ! hebahkan di sekolah anda.
najwa adalah salah seorang alumni PERMATApintar.
andai anda terpilih ke kem PERMATA, sememangnya ia akan memberikan anda pengalaman yang sangat berguna.. :) najwa harap ramai yang akan join UKM 1 ini.. dua tahun berturut2 najwa join.. :)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, January 26, 2012

aliran hidup seorang pelajar


macam air yang mengalir.. tapi air mengalir x guna tenaga.. huh
sejak jadi senior ni, penat sunggoh...
ari isnin paling teruk , skolah sampai pukul 3, sambung sukan (badminton coz jd pengerusi) sampai pukul 6, kelas tambahan sekolah kul 8 sampai 10.30.. bila nak buat homework? tepuk dada la.. haha
walaupun dah form 5, perangai masih x boleh nak ubah.. ntah la..

ada orang tanya,
NAJWA,
APA YANG PALING DIGERUNI?
of coz la SPM !

pas2 dia x puas hati lagi ,
TAKKAN SPM JE, LAGI?
PLKN la !

hahahha.. nak taw napa? spm 2 of coz ramai yang menggigil habeh,
tapi PLKN 2? oke ,
ada beberapa sebab najwa x nak PLKN
antaranya, *jeng3*

1) x ada sempadan antara lelaki dan perempuan
2) akan terjadinya pergaulan bebas
3)kalau dapat jauh2 cam na?
4) nak cari pengalaman dalam pekerjaan

oke, itu pendapat najwa, korang lain la..
 mungkin akan ada yang kata,
MANJANYA BUDAK NI, JAUH NGAN FAMILY PUN X BOLEH.,
 bukan sebab 2, kalau study, jauh mana pun najwa nak. sebab cita2 najwa nak jadi pakar ortho,tapi bab PLKN ni rimas sikit la... lagipun, najwa kan perempuan.. :)
yang ke 4?

hah, sementara sahabat2 najwa di PLKN, najwa plak tggu result ,
najwa nak la kerja.. bukan hebat2, salesgirl ke, kedai topup pon jadi la..
hahaha..

2 je kot yang najwa nak bebel..

*sekarang x boleh on9 selalu sebab busy sangat. jadi blog tak beberapa aktif*
*subjek yang perlu di beri tumpuan sepenuhnya, ADD MATH #of coz, KIMIA, FIZIK AND BAHASA ARAB #paling pasti*

bubbye.. jumpa lagi.. :)





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sayang Mereka ! :)

my lovely mom..NOOR ADLINA AWALLUDIN*teacher
my beloved dad n sis.KAMARUZAMAN MAJID *teacher n NURUL HANIS FARZANA..*7 years 2011
 
Copyright © . All Right Reserved by kak lyssa