Online Diary .:Tinta Pena:.: aliran hidup seorang pelajar

Total Pageviews

ini cerita saya.. cerita tentang seorang gadis remaja.. :NURUL NAJWA:

Nak Sedekah ?? Tekan bawah! :)

Jom Ikut Najwa! Najwa Ikut Balik :)

Thursday, January 26, 2012

aliran hidup seorang pelajar


macam air yang mengalir.. tapi air mengalir x guna tenaga.. huh
sejak jadi senior ni, penat sunggoh...
ari isnin paling teruk , skolah sampai pukul 3, sambung sukan (badminton coz jd pengerusi) sampai pukul 6, kelas tambahan sekolah kul 8 sampai 10.30.. bila nak buat homework? tepuk dada la.. haha
walaupun dah form 5, perangai masih x boleh nak ubah.. ntah la..

ada orang tanya,
NAJWA,
APA YANG PALING DIGERUNI?
of coz la SPM !

pas2 dia x puas hati lagi ,
TAKKAN SPM JE, LAGI?
PLKN la !

hahahha.. nak taw napa? spm 2 of coz ramai yang menggigil habeh,
tapi PLKN 2? oke ,
ada beberapa sebab najwa x nak PLKN
antaranya, *jeng3*

1) x ada sempadan antara lelaki dan perempuan
2) akan terjadinya pergaulan bebas
3)kalau dapat jauh2 cam na?
4) nak cari pengalaman dalam pekerjaan

oke, itu pendapat najwa, korang lain la..
 mungkin akan ada yang kata,
MANJANYA BUDAK NI, JAUH NGAN FAMILY PUN X BOLEH.,
 bukan sebab 2, kalau study, jauh mana pun najwa nak. sebab cita2 najwa nak jadi pakar ortho,tapi bab PLKN ni rimas sikit la... lagipun, najwa kan perempuan.. :)
yang ke 4?

hah, sementara sahabat2 najwa di PLKN, najwa plak tggu result ,
najwa nak la kerja.. bukan hebat2, salesgirl ke, kedai topup pon jadi la..
hahaha..

2 je kot yang najwa nak bebel..

*sekarang x boleh on9 selalu sebab busy sangat. jadi blog tak beberapa aktif*
*subjek yang perlu di beri tumpuan sepenuhnya, ADD MATH #of coz, KIMIA, FIZIK AND BAHASA ARAB #paling pasti*

bubbye.. jumpa lagi.. :)





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 0000 kiut miut berceloteh:

Sayang Mereka ! :)

my lovely mom..NOOR ADLINA AWALLUDIN*teacher
my beloved dad n sis.KAMARUZAMAN MAJID *teacher n NURUL HANIS FARZANA..*7 years 2011
 
Copyright © . All Right Reserved by kak lyssa