Online Diary .:Tinta Pena:.: September 2013

Total Pageviews

ini cerita saya.. cerita tentang seorang gadis remaja.. :NURUL NAJWA:

Nak Sedekah ?? Tekan bawah! :)

Jom Ikut Najwa! Najwa Ikut Balik :)

Saturday, September 7, 2013

a new life


hi all.. bersawang? of coz.. haha.. pemalas sikit sekarang.. busy ngan assignment lah bagai..

student's life kan? tak apa.. biar perit dahulu.. biar susah dahulu senang kemudian.
alhamdulillah.. dalam 7 subjek, 1 assignment dah siap and present..hahaha.. 
mentang2 nak final dah kan? assignment pun baru sibuk nak bg sekarang..
dalam masa yg sama pun sibuk dengan test ,kuiz dan sebagainya..

student's life.. 
bila mengadu kat org je , tulah ayat rasmi diorang. student's life..haha

final exam 28.9 ni. banyak kot x baca.. entah sempat ke x.. mudah-mudahan berjayalah kan?

btw, doakan atuk najwa yang sakit dekat sabah sekarang ni. tak boleh nak jenguk. jauh dan masalah pitih..
najwa doakan semoga dia sihat seperti biasa..

doakan jugak untuk kitorang yang nak menghadapi final exam x lama lagi and of coz lah lepas tu semester break! oh yeahhhh.. happy..hahahah

p/s : bila duit MARA nak masuk niiii????

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sayang Mereka ! :)

my lovely mom..NOOR ADLINA AWALLUDIN*teacher
my beloved dad n sis.KAMARUZAMAN MAJID *teacher n NURUL HANIS FARZANA..*7 years 2011
 
Copyright © . All Right Reserved by kak lyssa