Online Diary .:Tinta Pena:.: Deen's List Night

Total Pageviews

ini cerita saya.. cerita tentang seorang gadis remaja.. :NURUL NAJWA:

Nak Sedekah ?? Tekan bawah! :)

Jom Ikut Najwa! Najwa Ikut Balik :)

Sunday, May 4, 2014

Deen's List Night

Hai blogger2 semua.. sihat?? Lama tak post kat sini.. agak busy sikit sebab at the end of march yg lepas sampai awal bulan april hari tu sibuk dengan final exam..pastu dah cuti sem pun sibuk jugak.. sibuk mengukur tanah.. hahaa.. everyday mak wajib sms ‘tak jumpa jalan balik rumah lagi ke?’ Nampak tak busy mengukur jalan? Paling menakutkan 9/5 ni keluar result sem 2 pulakkkk.. waaaa.. doakan najwa dan kawan2 ye..
Btw tengah sesedap mengadap final exam dapat invitation dri pihak KPTM unruk hadir ke majlis anugerah dekan for my last semester.. ada lah serba sikit gambar.. sedap makan sampai tak ingat nak bergambar dah.. haha



 



serious sedap..hehehe
 Then, fyi deen’s night tu exactly 1 day before my birthday.. waaa.. the best night ever for me.. J betul2 sampai hostel lg 5 minit nak 5/4 aka nak capai umur 19 tahun.. and bulan 4 ni lah bulan yang paling ramai sekali kenalan2 najwa yg menyambut hari tua.. dari family,kazen, best friend,roommate sampailah ke classmate.. Nampak tak hebatnya bulan 4? Hahaha
Haaa… btw, najwa ada join 1whp. Pernah dengar tak? meh sini najwa nak cerita sikit.. sudi1lah baca ye.. :)


 Okay, at first rasa mcm taknak join sebab ramai kata diorang ni menipu but try jugak sebab kalau rugi pun rm55 je.. pastu dah join tetiba dapat profit pulak.. at first memang lah struggle sikit nak dapat profit tapi bak kata orang usaha tangga kejayaan..maybe korang rasa modal tu sikit tp dengan modal 55 je pastu dapat untung berkali ganda.. pastu ingat mcm nak stop lah tp still jugak duit masuk, so tak jadi nak stop..
Kalau korang rasa berminat, boleh pm dekat fb najwa or msj/whatsapp number ni 0184095991..
Seriously najwa tak tipu korang, kalau rasa najwa tipu, for those yg kenal najwa tu boleh face to face and kemukakan bukti yg najwa tipu korang pasal 1whp ni.. korang boleh pm najwa untuk tau pasal 1whp ni dengan lebih lanjut. Tiada pemaksaan. Sebab kalau nak bercerita pasal 1whp kat sini memang tersangatlah panjang ceritanya.. do whatsapp me.. 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 0000 kiut miut berceloteh:

Akif Imtiyaz said...

Salam ..Kak Lya Singgah BW sini sambil KLIK2 iklan..Jom jenguk blog Kak Lya ..
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/

Nurul Najwa said...

thanks kak Lya.. :) done bw at your blog too..

Nana Kamarul said...

Nak cakap good luck exam dah habis. Selamat menunggu result and all the best je lah. Heheee :)

Nurul Najwa said...

Thanka Nana.. :)

Sayang Mereka ! :)

my lovely mom..NOOR ADLINA AWALLUDIN*teacher
my beloved dad n sis.KAMARUZAMAN MAJID *teacher n NURUL HANIS FARZANA..*7 years 2011
 
Copyright © . All Right Reserved by kak lyssa