Online Diary .:Tinta Pena:.: RESULT UITM KELUAR! ALHAMDULILLAH DEKAN

Total Pageviews

ini cerita saya.. cerita tentang seorang gadis remaja.. :NURUL NAJWA:

Nak Sedekah ?? Tekan bawah! :)

Jom Ikut Najwa! Najwa Ikut Balik :)

Friday, May 9, 2014

RESULT UITM KELUAR! ALHAMDULILLAH DEKAN

hai guyss.. hehe.. hppy sikit hari ni.. semalam puas menangis sampai tertidur sebab result tak sampai kat email.. najwa ingatkan najwa kena repeat paper.. sebab usually budak dekan dpt result awal diorang ckp,, sem lepas najwa dp awl pukul 1.30 pagi.. kali ni pukul 10 td baru dapat.. alhamdulillah dekan lagi.. malah pointer kali ni lebih tiggi dari sem lepas.. :) and three of my friends pun dekan jugak kali ni.. alhamdulillah.. akhirnya kami berempat dapat naik pentas bersama.. :) alhamdulillah tersenarai dalam DL selama dua sem berturut-turut

yang najwa pelik tu, dari spm, sem 1, sem 2 wajib ada satu B.. pasaipa taktau la.. sumpahan katak mungkin.. haha.. 
thanks a lot to my classmate yg bnyak bantu and madam Mai yg buat aku ketaq selama 5 hari sebab dia dah tau result aku tp takmau habaq lepas tu blh WS aku setiap hari gertak2..
btw, yg tak dekan tu jgn mnyerah, next sem ada lg. najwa pun bukannya pandai sgt. mungkin rezeki.. :)
btw, najwa join bisnes 1whp.. modal rm55 saja.. nak tau mcm mana 1whp ni blh dijadikan side income yg banyak? WS/sms najwa - 0184095991
lastly, hopefully next sem dpt lg dekan.. nak sangat.. :')

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 0000 kiut miut berceloteh:

Rushamir hakimie said...

Tahniah dapat dekan ! alhamdulillah..saya pun student UiTM jugak..Alhamdulillah result sangat memuaskan ! hehe :) jemput singgah blog kalau tak keberatan..

www.hakimiputra.com

Nurul Najwa said...

thanks jenguk.. nanti najwa bw ye..

Syahmi Zaludin said...

Tahniah dapat deanlist! =)

Sayang Mereka ! :)

my lovely mom..NOOR ADLINA AWALLUDIN*teacher
my beloved dad n sis.KAMARUZAMAN MAJID *teacher n NURUL HANIS FARZANA..*7 years 2011
 
Copyright © . All Right Reserved by kak lyssa