Online Diary .:Tinta Pena:.: June 2013

Total Pageviews

ini cerita saya.. cerita tentang seorang gadis remaja.. :NURUL NAJWA:

Nak Sedekah ?? Tekan bawah! :)

Jom Ikut Najwa! Najwa Ikut Balik :)

Tuesday, June 25, 2013

ASRAMA KPTM BANGI


hai kawan.. dah lama x update bolg kan? tadaaaa... cantik ? muahahahaha.. ini blog A2.. of coz cantik.. but now kitorang kat blog B.. huhuhuhuhu.. btw , ni gambar hostel kitorang.. oh ya , tempat najwa, semua yang tengah , meja , katil , almari and so on.. hahha





 and bawah ni masa kena berhijrah ke blok B .. serious penat.. semua ni sebab intake kitorang(uitm) ramai n kalau x pindah nanti budak KPTM xdak tempat


ni je kot yg najwa nak kongsi..hah, btw , dari hostel nak ke kolej , kalau najwa yg jalan dalam 10-15 minit , tapi kalau yg melenggang boleh sampai 30 minit.. teksi ada.. jgn risau..haha.. sorang seringgit kalau naik 4 org , kalau naik sorang rm4 lah..


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sayang Mereka ! :)

my lovely mom..NOOR ADLINA AWALLUDIN*teacher
my beloved dad n sis.KAMARUZAMAN MAJID *teacher n NURUL HANIS FARZANA..*7 years 2011
 
Copyright © . All Right Reserved by kak lyssa