Online Diary .:Tinta Pena:.: ASRAMA KPTM BANGI

Total Pageviews

ini cerita saya.. cerita tentang seorang gadis remaja.. :NURUL NAJWA:

Nak Sedekah ?? Tekan bawah! :)

Jom Ikut Najwa! Najwa Ikut Balik :)

Tuesday, June 25, 2013

ASRAMA KPTM BANGI


hai kawan.. dah lama x update bolg kan? tadaaaa... cantik ? muahahahaha.. ini blog A2.. of coz cantik.. but now kitorang kat blog B.. huhuhuhuhu.. btw , ni gambar hostel kitorang.. oh ya , tempat najwa, semua yang tengah , meja , katil , almari and so on.. hahha





 and bawah ni masa kena berhijrah ke blok B .. serious penat.. semua ni sebab intake kitorang(uitm) ramai n kalau x pindah nanti budak KPTM xdak tempat


ni je kot yg najwa nak kongsi..hah, btw , dari hostel nak ke kolej , kalau najwa yg jalan dalam 10-15 minit , tapi kalau yg melenggang boleh sampai 30 minit.. teksi ada.. jgn risau..haha.. sorang seringgit kalau naik 4 org , kalau naik sorang rm4 lah..


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

7 0000 kiut miut berceloteh:

Anonymous said...

Kptm bangi ni..toilet ada dlm setiap bilik ke?

Anonymous said...

assalamualaikum kak najwa,sy nk tnya iron semua mmg kna bwa sndri ke?atau ada dsediakan kt asrama? sy bru nk msuk 20/06/15 ni kos accountancy.. kalau akak ta kisah boleh akak email sy dekat nadrina97@gmail.com sy ada nk tnye lagi mngenai kperluan smua.

Nurul Najwa said...

kptm bangi dua bilik kongsi satu toilet n satu bilik air. and kat sini bilik sebelah kita panggil toiletmate :)

sya -aaa said...

assalamualaikum akak saya masuk 20/6 ni kos accountancy..saya nak tanya..jarak hostel ke tempat belajar jauh tak??agak2 dalam berapa minit ya..thank you

shahrul nizam said...
This comment has been removed by a blog administrator.
shahrul nizam said...

Assalammualaikum kak,sya msuk KPTM bangi 20/6/2015 . course business management,nak tanya ni kak,hostel lelaki en kak,satu bilik berapa orang kak? Toilet dia same eh mcm gambar yg akak post tu kak? Lgisatu kak,motor boleh bawak ke kak?

shahrul nizam said...

Assalammualaikum kak,sya msuk KPTM bangi 20/6/2015 . course business management,nak tanya ni kak,hostel lelaki en kak,satu bilik berapa orang kak? Toilet dia same eh mcm gambar yg akak post tu kak? Lgisatu kak,motor boleh bawak ke kak?

Sayang Mereka ! :)

my lovely mom..NOOR ADLINA AWALLUDIN*teacher
my beloved dad n sis.KAMARUZAMAN MAJID *teacher n NURUL HANIS FARZANA..*7 years 2011
 
Copyright © . All Right Reserved by kak lyssa